Grand Theft Auto 6 vs GTA Online

Cu totii asteptam cu nerabdare lansarea noului joc din seria Grand Theft Auto, si mai exact lansarea Grand Theft Auto 6 .Urmatorul joc din serie este deja in development; asta nu este o surpriza pentru nimeni.
Cea mai recenta informatie vine din partea unor compozitori de muzica synthwave. Este vorba de Vector Hold care sustine ca Peter Brian Rice se ocupa de productia coloanei sonore pentru un joc din perioada anilor ’80.

Grand Theft Auto 6 ar putea fi lansat doar ca titlu single-player, nu si multiplayer.

Cu actiunea asezata in anii ’80, publicul tinta pentru un posibil mod online ar fi mult mai mic comparativ cu actualul GTA Online. Asta ii face pe multi sa considere scenariul in care Grand Theft Auto 6 ar fi un joc single-player. In acelasi timp, GTA Online ar putea ramane la aceasta forma si prin actualizari sa primeasca continut inspirat de noul joc.

Deci cand am putea juca Grand Theft Auto 6?

Cu cat aflam mai multe informatii, cu atat anul 2023 pare a fi unul potrivit pentru lansarea urmatorului GTA. De aceasta data, Rockstar ar putea astepta maturizarea sistemelor next-gen pentru a putea oferi o experienta cat mai buna in Grand Theft Auto 6.

Multumim Zona IT pentru inspiratie

Ce parere ai despre articol?
0Imi place0Ador0Amuzant1Wow0Trist

0 Comentarii

Lasa un comentariu