Ce pluginuri WordPress folosim in 2020?

O sa va las aici o lista cu pluginuri WordPress pe care le folosesc eu in momentul actual pe mai multe site-uri.

pluginuri-social

  1. Rank Math Seo – Am decis sa renunt la YOAST Seo si sa migrez catre acest plugin pentru optimizarea SEO a website-ului.Am citit foarte multe despre el si am observat ca este cu mult peste fata de YOAS.
  2. Va atasez un link in care ne arata ca a fost votat cel mai bun modul de Seo in 2020 -> Articol
  3. Login No Captcha reCAPTCHA (Google) – Acest plugin o sa va ajute foarte mult sa impiedicati incercarile de logare pe website care din partea unor „boti”
  4. Wordfence Security – Firewall & Malware Scan – Asa cum o spune si titlul acest plugin este vital pentru securitatea site-ului nostru.Cu ajutorul lui putem sa scanam fisierele site-ului si sa detectam daca avem virusi pe website.In plus el ne ajuta sa ne apare de eventualele atacuri.
  5. Smush – Compress, Image Optimizer, Lazy Load, WebP Images – Acest plugin ne ajuta ca comprimam dimensiunea imaginilor urcate pe website.Este de folosc atunci cand viteza de incarcare este una lenta din cauza imaginilor de dimensiuni mari.
  6. The Official Facebook Chat Plugin – Este un plugin foarte important daca ne dorim sa tinem o legatura stransa cu „clientii” sau „utilizatorii” care ne viziteaza websiteul.
  7. Woocommerce – Acesta este cel mai bun plugin WordPress pentru a transforma website-ul tău într-un magazin online.
  8. WPForms – Fiecare site are nevoie de un formular de contact, deoarece faciliteaza accesul vizitatorilor la tine.
  9. MonsterInsights – MonsterInsights este cel mai bun Google Analytics plugin pentru WordPress.Va permite sa va conectati site-ul la contul dvs de Google Analytics, astfel incat sa puteti vedea exact utilizatorii care va viziteaza site-ul, cat si comportamentul lor pe site.
  10. CSS Hero – Temele WordPress se bazeaza pe CSS pentru aspectul vizual al site-ului.Cu acest plugin puteti sa va customizati singuri website-ul dvs.
Aceasta este o lista scurta de pluginuri pe care ar trebui sa o folosim la un website creat pe WordPress.

In curand o sa revenim cu o noua lista de pluginuri WordPress necesara pentru o buna functionare a unui website.

Creative Blog

Ce parere ai despre articol?
0Imi place0Ador0Amuzant0Wow0Trist

0 Comentarii

Lasa un comentariu